НОВИНИ

"Благодарствена песен" - автобиографична книга на Бисер Киров

По повод 75 години от рождението на Бисер Киров бе издадена автобиографията му - "Благодарствена песен". Бисер я завършва приживе, но не успява да я види издадена - почина на 6 ноември 2016 г. На представянето на книгата в Руския културен център присъстваха приятели на певеца, които пяха, четоха и го споменаваха с обич и носталгия.

bnt avatar logo
от ​стажант-реп. Ивана Иванова
22:35, 04.09.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още
благодарствена песен автобиографична книга бисер киров

Бисер Киров е артист, който е признат не само в България, а и в Европа. Той е и единственият чужденец, който е заслужил прозвището "артист на Русия". В негова чест десетки присъстваха на премиерата на книгата, в която описва живота си. Сред многото почитатели бяха и близки негови приятели. Част от тях бяха Йорданка Христова, Веселин Маринов, Михаил Белчев и Иван Налбантов.

Йорданка Христова, певица: Бисер Киров го познавам от 50 години точно. Точно преди 50 години той започна своята кариера. И ми беше много приятно да контактувам с този млад, много интелигентен, много деен и талантлив певец.
Веселин Маринов, певец: Аз съм имал възможност от приятелството си с Бисер Киров да науча много неща в този живот. И да премахна много заключени врати благодарение на тези съвети.

И част от веруюто на Бисер Киров, което споделя в книгата: "Свободата е в основата на мисленето. За мен свободата е същността на човека. И върховната наша мисия е да осъществим собствената си свобода."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новороденият шведски принц ще се казва Габриел
Новороденият шведски принц ще се казва Габриел
Еманюел Макрон заяви, че не се интересува от журналистите
Еманюел Макрон заяви, че не се интересува от журналистите