НОВИНИ

За какво се карат Катя и Здравко от "Ритон"?

За семейното щастие, споровете в гилдията, албумът им "Пътят към твоето сърце" и големият им концерт на 6 април в НДК, Катя и Здравко разказаха в "Денят започва с Георги Любенов".

bnt avatar logo
от Милена Кадийска
12:30, 14.02.2016
Чете се за: 01:03 мин.
Още
карат катя здравко ритон

В Деня на влюбените Катя и Здравко от Ритон разказаха в "Денят започва" за подготовката на предстоящия си грандиозен концерт-спектакъл. Той е наречен ,,Ритон в ритъма латино“ и ще събере почитателите на групата на 6 април в зала 1 на НДК.

Музикантите разясниха, че за концерта са подготвили толкова много песни, колкото за цял албум. Те ще изпълнят много от песните си, които през годините са правени с латино аранжимент като "Джалма", "Дон Кихот и Дулсинея", както и някои други, които буквално са с нов римейк и са изпяти отново. В концерта е включена и новата песен по текст на Драгомир Драганов "Живот като на кино".

"Цялата ни енергия и внимание, и креативност са насочени към концерта", обясни Катя.

"Ще участват страшно много хора. Ще бъдем с нашата група, като музикантите ще бъдат с трима повече - общо 9 човека. Ще имаме много повече танцьори... Всичко друго нека бъде изненада", каза Здравко.

Днес двамата заявиха, че празнуват и Свети Валентин, и Трифон Зарезан, но не искат да са пример за щастливо семейство.

"Нека да не сме пример. Това е нещо много отговорно. Катя може би е пример, но аз не", каза Здравко.

"За всеки щастието е много относително. Във всяко семейство има своите щастливи и не щастливи моменти. Важното е да се караш, но да не се разделяш. Да гледаме в една посока, както сме ние двамата", допълва Катя.

Тя разкри, че двамата се карат, когато започват работа по нова песен и трябва да се тръгне от нулата.

"При нас споровете са на професионална тема", съгласи се Здравко.

Той засегна обаче и отношенията в гилдията: "Аз задни мисли нямам и най-много мразя фалша. Особено в нашата професия, има много фалшив пиар. Това са неща, които са в състояние да ме извадят от нерви. Защото като се казва "вие от гилдията" - ако някой излъже, значи всички са лъжци."

Вижте цялото интервю в "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Национално състезание по руски език
Национално състезание по руски език
Археолозите също празнуват днес
Археолозите също празнуват днес