НОВИНИ

Трети ден продължава издирването на 9-годишното момче от карловското село Богдан

Трети ден продължава издирването на 9-годишното момче, което изчезна в Балкана над карловското село Богдан. Вече е претърсена огромна гориста зона, но от детето все още няма и следа. В издирването му участват над 30 полицаи и доброволци, както и две специално обучени кучета. Основните дейности протичат в района, където майката на Станимир е съобщила, че го е видяла за последно.

трети ден продължава издирването годишното момче карловското село богдан
bnt avatar logo
от БНТ
09:42, 22.06.2016 (обновена)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Разследването на случая е затруднено, защото жената постоянно дава противоречиви показания. От полицията засега не съобщават по какви версии работят. Разпитани са близките на момчето, както и пастири, които са били близо до мястото, където детето и майка му са извели стадото си кози. 9-годишният Станимир има очно заболяване и посещава интеграционен център в Сопот. До преди три години е отглеждано в приемно семейство. Сега за него се грижи биологичната му майка.

Припомняме, че 9-годишното момче е изчезнало в понеделник сутрин, а сигналът е бил подаден в полицията във вечерните часове на същия ден от майката. Детето се казва Станимир Мичков и е било облечено с дънки и синя блуза. Високо е около 140 см., с кестенява коса и носи очила. Станимир живее с майка си и втория си баща, като те са социално слабо семейство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Учредиха Туристически район Родопи
Учредиха Туристически район Родопи
Фибрите и витамин А предотвратяват алергия към фъстъци
Фибрите и витамин А предотвратяват алергия към фъстъци