НОВИНИ

Поръчково убийство е основната версия за смъртта на Александър Антов

Отново убийство в столицата. Собственикът на модна къща "Агресия" Александър Антов е открит мъртъв край дома си в село Бистрица. Късно снощи Антов е намерен с две прострелни рани в главата и две в областта на гърдите и корема. Сигнал за изчезването му са подали негови близки, след като Антов е тръгнал на разходка с кучето си и не се е прибрал.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов Диана Тодорова
10:40, 09.01.2016 (обновена)
6840
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Към 21 часа близките на Александър Антов са подали сигнал за изчезването му. От МВР казаха, че тялото е намерено с огнестрелни рани близо до дома му в квартал Бистрица. Днес мястото, където е открито тялото беше отцепено и претърсено. От МВР съобщиха, че убийството е извършено около 18 часа вчера.

Николай Гюров, кмет на село Бистрица: "Не се е притеснявал по никакъв начин за личната си сигурност, не сме го виждали с охрана..."

Александър Антов е собственик на модна къща "Агерсия", която работи и за световно известни марки като "Пиер Карден" и "Лакоста". Фирмата е сред лидерите на пазара за официални облека вече 25 години. Справка във фирмения регистър показва, че Антов се е оттеглил от повечето си фирми през миналата година. Сега компанията е в ръцете на дъщеря му.

;

Според разследващите, мотиви за убийството могат да бъдат както лични, така и бизнес финансови взаимоотношения. Близки и приятели на убития са разказали, че Антов не отказвал да помага и често давал пари назаем. Категорични са обаче, че не се е занимавал с лихварство. Според една от версиите на разследващите се допуска, че е възможно именно длъжник да е поръчал разстрела за да се отърве от дълговете си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Меркел: Броят на пристигащите в Германия бежанци е намалял
Меркел: Броят на пристигащите в Германия бежанци е намалял
Психологическа помощ за жертви на домашно насилие
Психологическа помощ за жертви на домашно насилие