Йордан Цонев: Затворихме раната от партията на Местан

Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е много добър за нас. Така Йордан Цонев коментира в "Панорама" изминалите европейски избори и кампанията на ДПС за тях.

от БНТ
21:28, 31.05.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

По думите му ДПС са изпълнили няколко задачи на вота - затворили са раната от партията на Местан. Председателят Карадайъ 2 години не е почивал и се срещал с хората всяка събота и неделя, каза Цонев.

Йордан Цонев: Втората задача беше да си върнем третото място. Третата задача беше да имаме повече гласове от парламентарните избори. Четвъртата задача беше да промотираме нашата формула за промяната на управление.

Имаме нужда от програма за ускорено развитие. Резултатите показват, че сме на прав път. Резултатите от изборите показват нуждата от промяна, каза още Йордан Цонев.

Той заяви, че очаква политическите сили да представят приоритетите си и да се работи за ускорено развитие, в противен случай трябва 150 години да догонваме европейските доходи.

Г-н Пеевски има роля в програмата на ДПС, която от вчера започнахме да изпълняваме, допълни Йордан Цонев. Той даде пример с Гърция и Румъния, където свалят ДДС, а това ще направи България неконкурентна на регионалния пазар.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Четирима души пострадаха при катастрофа между автобус и кола
Четирима души пострадаха при катастрофа между автобус и кола
Крум Зарков: В БСП има политически сблъсъци между различни хора
Крум Зарков: В БСП има политически сблъсъци между различни хора