НОВИНИ

Антов: Време е ЦСКА да спечели трофей

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:20, 20.07.2020
Чете се за: 01:11 мин.
Футбол
антов време цска спечели трофей

Време е ЦСКА да спечели торфей. Това заяви на днешната си пресконференция централният защитник на „червените“ Валентин Антов, който беше награден за Играч номер 1 на 31-ия кръг в първенството.

В последния ден от сезона той реализира един от головете за убедителната победа над Берое с 5:0 на стадион „Българска армия“. Статуетката му беше връчена от легендата на българския футбол Димитър Пенев.

„Надявам се да постигнем много успехи с ЦСКА занапред. За момента съм играч на ЦСКА и ще давам всичко за отбора си. Всеки млад играч иска да играе в националния отбор. Имаме още много да се развиваме, за да стигнем до това ниво. Всеки от нас би давал 100% от себе си, за да помогне на отбора. Всички сме жадни за мачове. По време на пандемията ни липсваха двубоите. Надявам се да направи по-силен сезон от предния“, започна той.

Антов каза, че е крайно време клубът да спечели трофей. „За жалост, в ЦСКА доста често се сменяха треньорите. Но си взехме поуките. Гледаме напред, надяваме се отново да стигнем до финала и този път да го вземем. Всеки треньор си има различен стил и изсквания. Резултатите показват кой се е справил по-добре. Този клуб заслужава най-после да вземе титла или купа. Аз не съм нападател, но се радвам, че успях да отбележа срещу Берое. Хубаво е, че влезе. Нямам проблем с нервите на терена. Мисля, че никога не съм имал червен картон. Дано това и продължава. Съвети непрекъснато получавам от по-опитните. Не мисля, че има нещо контректно. Те са ежедневни“.

"Това е първенството. Трябва да играем с всеки по два пъти. Излизаме всеки мач, трябва да го спечелим. Не трябва да имаме друго отношение към мача в първия кръг. Време е ЦСКА да спечели титла или купа. Срещу Левски и Лудогорец е най-сладко да биеш. Но ние трябва да печелим точки. "Сините" си имат проблеми, но се надявам да се оправят. Българското първенство без Левски и ЦСКА не е същото. Четири пъти подред сме втори, дано да вземем титлата догодина", добави той.

"Ние гледаме първо за предварителните кръгове и лека-полека ще видим до къде ще стигнем", завърши Антов по отношение на Лига Европа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
За първи път в Бургас: Направиха сложна операция за връщане на слуха
За първи път в Бургас: Направиха сложна операция за връщане на слуха
Аоияма записа първа победа в Токио
Аоияма записа първа победа в Токио