НОВИНИ

Балкан е в карантина заради коронавирус в тима

балкан ботевград върна любимец публиката
Снимка: БК Балкан (Ботевград)
bnt avatar logo
от БНТ
20:16, 14.01.2022
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Балкан (Ботевград) е поредният отбор в Националната баскетболна лига, който е поставен под карантина, заради случаи на коронавирус в тима.

Това стана ясно след публикация на сайта на шампионата. Клубът ще бъде в изолация до 24 януари, което означава, че предстоящите три мача на ботевградчани ще бъдат отложени. На 17-и януари "зелените" трябваше да приемат Академик (Пловдив), два дни по-късно да гостуват на Черно море Тича, а на 22-ри януари да се изправят срещу носителя на Купата на България Рилски спортист в зала "Арена Ботевград". Към момента не е ясно кога ще бъдат изиграни сблъсъците.

Преди седмица двубоят между Рилски спортист и Ямбол и срещата между Черно море Тича и Спартак Плевен също бяха отменени по същите причини. Мачът между Рилски спортист и Спартак Плевен също бе отложен вчера.

По-рано днес възпитаниците на Небойша Видич загубиха от Макаби Хайфа с 78:92 точки в отложен мач от 4-ия кръг на груповата фаза на Балканската лига, като съставът на българският тим бе изграден само от родни състезатели.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кризата около Украйна: Дипломация на фона на кибератака срещу Киев и руски учения
Кризата около Украйна: Дипломация на фона на кибератака срещу Киев и руски учения
Проверяват ли се зелени сертификати в моловете?
Проверяват ли се зелени сертификати в моловете?