НОВИНИ

Белгийци отмъкват Али Соу от ЦСКА

bnt avatar logo
от Калоян Николов
14:14, 05.12.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Български футбол
белгийци отмъкват али соу цска

Отборът на ЦСКА-София може да се раздели със своя таран - Али Соу още в първите дни на настъпващия зимен трансферен прозорец.

Сериозен интерес към национала на Гамбия проявява белгийския елитен Льовен, който привлече Кристиян Малинов именно от "червените" преди началото на новия футболен сезон в Европа.

Припомняме ви, че Соу бе считан за сигурен трансфер на клуба от френската Лига 1 - Дижон, но буквално в последните минути на летния трансферен прозорец сделката пропадна и по този начин амрейците пропуснаха да входират в касата си над 4 милиона евро от тази продажба.

От началото на новия сезон в efbet Лига несменяемият нападател на ЦСКА се представя неубедително, като има отбелязани 4 гола и е асистирал веднъж в 12 двубоя от първенството.

Нападателят направи сериозни пропуски в мачовете с Рома и ЧФР Клуж от Лига Европа и бе доста самокритичен след последния двубой на "червените" срещу румънския шампион:

"Дадох най-доброто от себе си. Наистина трябва да се старая повече и да вкарвам шансовете си".

Ръководството на тима от Борисовата градина не възнамерява да задържа Соу в редиците си, ако на "Армията" пристигне задоволителна оферта за гамбиеца.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ето кога България ще изиграе решителната си квалификация за ЕвроБаскет 2022
Ето кога България ще изиграе решителната си квалификация за ЕвроБаскет 2022
Дани Сордо води в Рали Монца
Дани Сордо води в Рали Монца