НОВИНИ

Ботев Пловдив заплаши със съд бивш изпълнителен директор

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:22, 17.08.2022
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
ботев пловдив заплаши съд бивш изпълнителен директор
Слушай новината

Ръководството на Ботев Пловдив публикува официална позиция на клубния сайт, в която изрази готовност да съди бившия изпълнителен директор на "канарчетата" Даниел Серехидо.

Испанецът напусна поста през октомври миналата година, но въпреки това продължава да коментира случващото се в клуба в социалните мрежи.

От Ботев съзряват в неговите действия опит да се "подкопае доверието в клубното ръководство" и заради това категорично отказват да коментират оттук нататък негови изявления.

"Жълто-черните" също така изразиха готовност да "предприемат действия по съдебен ред" с цел защита на правата и интересите на клуба.

Ето я и позицията на Ботев Пд:

"Във връзка със зачестилите медийни изяви на бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев – Даниел Серехидо, изказваме дълбокото си разочарование от неговото непрофесионално поведение, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното ръководство и да напомни за личността на г-н Серехидо. Категоричното не приемаме този начин на поведение и комуникация.

От октомври 2021 г. г-н Серехидо не е част от ръководството на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации. Нито едно от изявленията на г-н Серехидо не почива на обективни факти, а е плод единствено на неговото въображение.

ПФК Ботев не желае да влиза в медиен диалог с г-н Серехидо и в бъдеще няма да коментира негови изказвания, касаещи клуба. За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред", написаха от клуба.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Високи температури днес, утре още по-горещо
Високи температури днес, утре още по-горещо
Мощен взрив разтърси джамия в Кабул, има загинали
Мощен взрив разтърси джамия в Кабул, има загинали