НОВИНИ

ЦСКА 1948 представя отбора в контрола срещу АПОЕЛ Никозия

цска 1948 вкара пет гола арда едно полувреме изкачи седмото
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:25, 22.06.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

ЦСКА 1948 ще представи официално отбора си за новия сезон с престижна контролна среща срещу АПОЕЛ Никозия, разкриха от клуба.

Възпитаниците на старши треньора Любослав Пенев, ще приемат 28-кратния шампион на Кипър в приятелски мач на 2 юли от 19.00 ч. на стадион "Витоша".

Преди старта на последния контролен двубой на тима през лятната подготовка на терена, за да съберат овациите на публиката, ще стъпят както всички състезатели на първия отбор за новия сезон, така и всички легенди, които са част от треньорския щаб, управата на клуба и детско-юношеската школа.

Сред тях са емблематични фигури като Любослав Пенев, Радослав Здравков, Спас Джевизов, Ангел Рангелов, Методи Деянов, Методи Томанов, Галин Иванов и Валентин Илиев.

Съперникът на столичани е влизал в груповата фаза на Шампионската лига цели четири пъти от 2009 г. насам. През сезон 2011/12 кипърци дори достигат до четвъртфиналите на най-престижния клубен евротурнир, където са елиминирани от Реал (Мадрид).

Преди любопитната проверка срещу кипърския гранд "червените" ще срещнат в приятелски мачове Локомотив (София) и северномакедонския Академия Пандев.

Контролата срещу Локомотив (София) е на 25 юни от 17:30 ч. на стадиона в град Рила. Двубоят срещу Академия Пандев пък е планиран за 29 юни, като часът и мястото на срещата предстои да бъдат обявени допълнително.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мирно шествие в подкрепа на кабинета "Петков" пред НС
Мирно шествие в подкрепа на кабинета "Петков" пред НС
ГЕРБ ще подкрепи френското предложение за спора със Скопие, Външната комисия в НС не обсъди документите (ОБЗОР)
ГЕРБ ще подкрепи френското предложение за спора със Скопие, Външната комисия в НС не обсъди документите (ОБЗОР)