НОВИНИ

ЦСКА 1948 влезе в топ 6 след успех над Локомотив Пд

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:06, 27.04.2021
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
цска 1948 влезе топ успех локомотив

Дебютантът в родното футболно първенство продължава с отличното си представяне през сезона, като официално си гарантира място в плейофите в първата шестица.

Това стана факт, след като "червените" надиграха с минималното 1:0 втория във временното класиране отбор на Локомотив Пд.

Мачът пък продължи и головата суша за Футболист №1 на България Димитър Илиев, който не успя да се разпише в четвърти пореден мач. Този път капитанът на пловдивчани имаше шанс да го стори от дузпа, но ударът му срещна страничната греда.

Иначе в началото на срещата, по-добрите възможности бяха в полза на домакините, които дори стигнаха до гол в 24-та минута. Негов автори стана Ивайло Чочев, но страничният арбитър прецени, че българският национал е бил в положение на засада и попадението бе отменено.

Бившият футболист на Палермо все пак беше точен след центриране от ъглов удар в 55-та минута, което осигури и скъпоценните 3 точки за състава на ЦСКА 1948.

Така те приключват на 5-та позиция редовния сезон с 38 пункта, оставяйки зад себе си Берое и Черно море, като варненци ще се борят за 7-то място в плейофите и евентуално място на бараж за евротурнирите.

Локомотив Пд пък вече изостава на 12 точки от лидера Лудогорец и тепърва ще трябва да се бори за 2-то място в шампионата, тъй като тимът на ЦСКА София е само на две точки зад "черно-белите".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Превръщат изоставен самолет край Дунав в творческа атракция
Превръщат изоставен самолет край Дунав в творческа атракция
Задава ли се политическа криза - коментар на Андрей Райчев и Румяна Коларова
Задава ли се политическа криза - коментар на Андрей Райчев и Румяна Коларова