НОВИНИ

Цветан Соколов: Не си спомням да сме показвали такава игра

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:45, 31.08.2022
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
цветан соколов спомням сме показвали такава игра
Слушай новината

Капитанът на българския национален отбор по волейбол Цветан Соколов трудно намираше думите, с които да опише третата поредна загуба на тима на Световното първенство, която остави "лъвовете" на последното 4-то място в група С на шампионата.

В последния си двубой българите отстъпиха и на състава на Мексико, а след срещата Соколов сподели, че тимът ни не е показал едва 30% от възможностите си.

"Не играхме по този начин, който трябва. Показахме 30% от това, което правим дори на тренировки, не само на приятелски мачове. Нищо не ни се получаваше. Не че е нямало желание. Може би на прекалено голямото желание да завършим атаките. Искахме всичко да се случва. На такъв съперник не трябваше да му даваме топката. Те си извоюваха победата, защото ние грешахме много", заяви българският диагонал, който завърши с 24 точки.

Соколов допълни още, че самият той не може да си спомни мач, в който България да е показал толкова слаба игра, колкото срещу Мексико.

"Такова чудо не ни се е случвало. Не знам какво да кажа. Не сме показвали такава игра или поне аз не си спомням. Надиграха ни, имаха повече желание да спечелят, което не трябва да се случва. Не може по такъв начин да излезем, сякаш сме загубили още преди началото на двубоя. Трябваше да си извоюваме победата. Напрежението няма никакво значение, просто това не може да се случва. Не можахме да завършим мача и гейма, но няма какво да се оправдаваме. Не играхме добре", коментира Цветан Соколов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Деница Златева: Близо 400 млн. лева дължи "Топлофикация София" на "Булгаргаз"
Деница Златева: Близо 400 млн. лева дължи "Топлофикация София" на "Булгаргаз"
Красимир Папукчийски: Пътническите влакове и локомотивите са в трагично състояние
Красимир Папукчийски: Пътническите влакове и локомотивите са в трагично състояние