НОВИНИ

Дъга зарадва ЦСКА в Алания

дъга зарадва цска алания
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
17:54, 12.01.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Многоцветна дъга зарадва футболистите и треньорите на ЦСКА в Алания по време на днешната тренировка. Природният феномен бе приет като добра поличба от всички и с надежда, че дъждовните дни скоро ще преминат.

Именно заради силния дъжд сутринта заниманието беше адаптирано изцяло да протече във фитнеса.

Независимо от метеорологичните условия обаче първата седмица от зимната подготовка на ЦСКА премина по план и най-вече без контузии в "армейските" редици.

В началните дни имаше 2-3 играчи, с които се подхождаше по-внимателно заради предишните им травми, но от няколко дни цялата група тренира на пълни обороти.

Особено радващо е завръщането на защитника Мено Кох. Холандецът, който бе извън строя в продължение на 6 месеца заради операция, вече е напълно възстановен и с нетърпение очаква първите си игрови минути в контролите. Без здравословни оплаквания са халфовете Федерико Варела, Амос Юга и Брадли Мазику, които пропуснаха някои официални срещи на отбора през декември.

Голямо старание в заниманията влагат и юношите, подготвящи се с отбора - защитникът Росен Атанасов и халфът Георги Чорбаджийски. На стража Алекс Божев също не се спестява нищо от тежките натоварвания на вратарския отбор и той съвестно се учи от "батковците" Густаво Бусато и Димитър Евтимов.

Самият тренировъчен процес е доста интензивен и разнообразен. В сутрешните тренировки приоритет е подобряването на кондицията, а в следобедните занимания се усъвършенстват игрови и тактически елементи. Подготовката върви по план - интензивно, натоварващо и без контузии.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нелепо съдийство в срещата между Тунис и Мали
Нелепо съдийство в срещата между Тунис и Мали
Какво става с децата от приемни семейства, когато навършат 18?
Какво става с децата от приемни семейства, когато навършат 18?