НОВИНИ

Един Терзич: Не бяхме щастливи със съдийските решения в последните 7 дни

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:54, 15.04.2021
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
един терзич бяхме щастливи съдийските решения послдените дни

Временно-изпълняващият длъжността старши-треньор на отбора на Борусия Дортмунд Един Терзич разкритикува съдийските решения и в двата мача на неговия тим срещу Манчестър Сити в Шампионската Лига.

Терзич, който ще е начело на отбора до края на настоящия сезон, остана недоволен от дузпата, която бе отсъдена срещу неговия тим в реванша на "Сигнал Идуна Парк", която доведе до изравняването на резултата, след като "жълто-черните" бяха повели с гол на Джуд Белингам.

Според него Емре Джан е играл с ръка в опита си да изчисти топката, а в подобни ситуации съдиите са инструктирани да не посочват бялата точка.

"Опитвам се да разбера какво тренират съдиите всяка година. Тогава ни казаха, че ако при опит да изчистиш, уцелиш собствената си ръка, това не се смята за нарушение. Но ето, че Сити получиха такава дузпа. Не бяхме щастливи със съдийските решения в последните седем дни. Иначе е трудно срещу отбор като Манчестър Сити, защото ситуацията не беше добра за нас и след първата среща. И когато имаш срещу себе си такъв силен противник, всяка една грешка, всеки един пропуск си оказва влияние", заяви Терзич.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът отмени забраната за мъжкото хоро в Калофер
Съдът отмени забраната за мъжкото хоро в Калофер
Белгия отменя забраната за несъществени пътувания за държавите от ЕС
Белгия отменя забраната за несъществени пътувания за държавите от ЕС