НОВИНИ

Етър се раздели с Иван Стоянов и остана без ново ръкводство

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
10:54, 21.07.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Футбол
етър раздели иван стоянов остана без ново ръкводство

"Болярите" освободиха офанзивният футболист след като договорът му изтече.

36-годишният бивш национал Стоянов премина на "Ивайло" от Ботев (Пловдив) през зимата на 2017 година и записа над 80 мача с екипа на отбора.

"Поради изтичане на срока на контракта и необходимостта от оптимизиране на бюджета на Иван Стоянов не бе предложен нов договор. Членът на Управителния съвет Цанко Цветанов връчи на футболиста почетна грамота за приноса му към "виолетовия" клуб. Етър изказва сърдечната си благодарност към Иван Стоянов за приноса му през годините както към играта и успехите на отбора, така и като капитан на "виолетовите". Клубът пожелава на опитния футболист успехи занапред в състезателната му кариера!", се казва в официалното съобщение на Етър.

Междувременно клубът остана и без ново ръководство след като третото подред Общото събрание не се проведе. Мандатът на сегашният управителен съвет изтече в края на миналата година.

Именно УС и неговият председател проф. Георги Камарашев, който е и зам. кмет на Велико Търново, провалиха форума, тъй като не се появиха. Те трябваше да направят отчет на мандата си и да отговорят на въпросите засягащи тежкото състояние на клуба.

От петчленният ръководен орган на събранието се появи само Цанко Цветанов, който беше без правомощия да направи този отчет.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Парламентът отхвърли вота на недоверие към кабинета "Борисов 3"
Парламентът отхвърли вота на недоверие към кабинета "Борисов 3"
Роналдо е първият футболист в историята с 50 или повече попадения в Серия А, Ла Лига и Премиършип
Роналдо е първият футболист в историята с 50 или повече попадения в Серия А, Ла Лига и Премиършип