НОВИНИ

Фреди Люнберг иска Артета да остане

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:37, 07.05.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
фреди люнберг иска артета остане

Бившият шведски национал Фреди Люнберг, който прекара 9 години в северен Лондон изрази надежда, че Микел Артета ще остане начело на Арсенал, въпреки неубедителното представяне на отбора през този сезон.

Снощи "артилеристите" бяха елиминирани от турнира Лига Европа от състава на Виляреал и предвид 9-то място във Висшата Лига към момента, тимът е заплашен от пропускане на европейските клубни турнири за първи път от четвърт век насам.

В студиото на BT Sport Люнберг бе запитан дали Артета ще получи подкрепата на феновете, на което той отговори по следния начин:

„Няма фенове тук, така че е трудно да се каже. Надявам се да я има. Не съм тук, за да казвам, че мениджърите трябва да останат или да си тръгнат. Вижте, той е млад наставник и се надявам да остане. Но, разбира се, това не е достатъчно добро за Арсенал и зависи от собствениците и други хора в клуба".

Шведът, който за кратко водеше "топчиите" след уволнението на Унаи Емери и след това беше помощник на Артета допълни, че е останал изненадан от отпадането на бившия му клуб от Виляреал.

"В лек шок съм…мислех, че Арсенал със сигурност ще се класира за финала".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слънчев и по-топъл ден, очаква ни опасен вятър
Слънчев и по-топъл ден, очаква ни опасен вятър
Границите на Австралия могат да останат затворени до края на 2022 година
Границите на Австралия могат да останат затворени до края на 2022 година