НОВИНИ

Илиан Илиев: Адмирации за футболистите

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:27, 24.04.2021
Чете се за: 00:50 мин.
Футбол
илиан илиев адмирации футболистите

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи двубоя на неговия тим срещу Ботев Враца като нервен, но въпреки това остана доволен от победата.

Наставникът сподели, че е очаквал срещата да премине по този начин предвид факта, че и за двата отбора победата беше задължителна.

"Влязохме по-добре в мача, имаше моменти, в които можехме да открием резултата. След 20-ата минута Ботев Враца изравниха играта. Получи се нервен мач, както очаквахме. Затрудниха ни с дългите топки и центриранията. Второто полувреме пак по същия начин влязохме добре. Тези положения, които пропуснахме, срещу нас някой трудно ги пропуска. Упражниха повече натиск след попадението, но се радвам, че спечелихме, имаха опасни ситуации. Сега чакаме другите резултати."

Илиев похвали и поведението на своите играчи и най-вече факта, че са се справили с тежката програма, която включваше 4 мача в рамките на само 12 дни.

"Никой не казва за грешния пас нищо. Точно в момента, в който трябва да дадеш на 5 метра, я даваш грешно. Вместо да развием атаката винаги нещо не ни достигаше. За футболистите мога да кажа само адмирации. За 12 дни 4 мача, това са 1600 км от предния петък. Винаги сме били максималисти. Искаме всяка ситуация да я завършим, но не става така и най-големите не могат да го направят."

Накрая старши-треньорът заяви, че е доволен, че в четвърти пореден мач неговия тим не допусна гол, но допълни, че отбора продължава да изпитва затруднения с отбелязването на попадения.правилно

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Юлияна Янева спечели сребърен медал на Европейското по борба
Юлияна Янева спечели сребърен медал на Европейското по борба
Кой ще грабне Оскарите?
Кой ще грабне Оскарите?