НОВИНИ

Илиан Илиев: Добре е, че всички футболисти изиграха по един цял мач днес

"Нямаме големи опции, особено като се обърнем към пейката", коментира специалистът

Илиан Илиев
Снимка: Официален сайт на Черно море
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
19:23, 07.02.2024
Чете се за: 03:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира положението в отбора след контролите на "моряците" срещу Дунав Русе (0:0) и Черноморец Балчик (1:0).

"Повечето играчи играха по цял мач днес. Тези контроли се получиха точно както всички контроли, които правим по същото време преди първенството. Така че е добре, че изиграха по цял мач. Игрово имаше добри моменти, имаше и не толкова, така че очаквано представяне, според това което е било предните години и тази също. Може би бяхме една идея малко по-свежи. У испанеца Дани Мартин видяхме това, което трябва да прави в повечето случаи един краен защитник. Ще обсъдим между нас, за да видим какво ще се случи с него. Да, означава, че можете да го видите в следващата контрола срещу Добруджа, означава много неща", коментира специалистът

"Аз се надявам до началото на първенството да имаме малко повече опции в решенията, тъй като подготовката е такъв период, в който не можеш да дадеш реална оценка на представянето на някои футболисти, защото може да са преуморени. Така че се надяваме в процеса на първенството да имаме повече опции, вече като се поосвежат всички. Ние нямаме големи опции, особено като се обърнем към пейката. И тези хора, които са там, показаха желание, искам да покажат и качества, тъй като със сигурност когато си по-млад има моменти на притеснения. Надяваме се в месеците, които предстоят да имаме повече опции, тъй като е трудно тези, които дърпаха нещата, да се повтори", добави треньорът на Черно море.

"Даниел Димов получи неприятна контузия в контролата срещу Днипро-1, след това рискувахме и го вкарахме в проверката с руския отбор и се усложни. Надяваме се другата седмица да започне да тренира и да е опция за Разград, защото там ще ни е нужен. Александър Веселински остава в Черно море, той подписа договор. Едгар Пашеко получи проблем с аддуктора в една от тренировките и се лекува. На този етап няма да преотстъпваме никого по причината, която казах преди малко – трябва ни хора, за да направим пълноценен сезон. Картотеката на Уеслен Жуниор е сложна работа, със сигурност поне първите два-три кръга няма да е на линия", каза Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пеевски: Руска схема с български паспорти е нечуван пробив в националната сигурност
Пеевски: Руска схема с български паспорти е нечуван пробив в националната сигурност
Михаил Билалов: "Под прикритие" е обречен на успех
Михаил Билалов: "Под прикритие" е обречен на успех