НОВИНИ

Илиан Илиев: Трябва да играем с по-голямо самочувствие

Илиан Илиев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
20:31, 22.09.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев е доволен от начина, по който играчите му се представиха в гостуването на ЦСКА 1948, но призна, че футболистите трябва да играят още по-уверено.

"Моряците" си спечелиха точка в гостуването на столичани.

"Доволен съм от нашите играчи. Играхме срещу отбор, който може да играе футбол, но ние не им позволихме да го покажат през големи етапи от мача. Второто полувреме им дадохме инициативата. Допуснахме гол, който опитен отбор като нашия не трябва да допуска. Това ни коства две точки. Това е футболът. Футболистите ни направиха това, което искаме - да държим топката на чужд терен, срещу отбор, който играе футбол", сподели той на пресконференцията след двубоя.

Наставникът разкри, че възпитаникът му Алекс Фернандес ще си понесе последствията, след като изрази несъгласие при смяната си.

"Той показа неуважение към колегата, който го замени и към нашите решение. Няма място на пейката. Ще си понесе последствията много сериозно, тъй като това не е първата му проява. Такива моменти не са добре за футбола, особено за младежи като него", допълни той.

Варненецът призна, че възпитаниците му трябва да демонстрират по-голямо самочувствие в гостуванията си.

"Поведохме в края на първото полувреме, което е шок за другия отбор. Вместо да се възползваме в началото на второто полувреме, ние им дадохме инициативата. Като играеш навън, трябва да се възползваш по най-добрия начин. Трябва да играем с по-голямо самочувствие. Смяната на треньорите зависи от ръководството. При нас ръководството застава зад треньорите при трудни моменти", добави той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Украинският президент Володимир Зеленски пристигна в Канада
Украинският президент Володимир Зеленски пристигна в Канада
Николай Панайотов: Двата отбора си разменихме по едно полувреме
Николай Панайотов: Двата отбора си разменихме по едно полувреме