НОВИНИ

Интер и Борусия (М) завършиха наравно в Милано

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:11, 22.10.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
инетер борусия завършиха наравно милано

На стадион "Джузепе Меаца" футболистите на Антонио Конте стигнаха до точката в самия край на двубоя, благодарение на гол на Ромелу Лукаку.

Иначе срещата предложи скучно първо полувреме, в което никой от двата тима не стигаше до опасности пред противниковата врата.

В край на сметка головата суша бе прекъсната малко след началото на втората част, когато Лукаку се възползва от подаване на Данило Д'Амброзио, за да даде аванс на домакините.

В 63-та минута обаче гостите получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Артуро Видал и Рами Бенсебаини отбеляза за 1:1.

Гостите осъществиха пълен обрат в срещата около 20-ина минути след това, когато Йонас Хофман прониза Ханданович за втори път в мача. Попадението беше разглеждано много дълго време със системата ВАР, поради съмнения за засада, но в край на сметка то остана.

"Нерадзурите" все пак стигнаха до точката в 90-та минута, а отново в прегръдките на своите съотборници беше Ромелу Лукаку, който реализира след корнер.

Така малко неочаквано в тази група води Шахтьор, който изненада неприятно Реал Мадрид като гост, втори и трети са Интер и Борусия, докато момчетата на Зидан са последни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Аталанта вгорчи дебюта на Краев и Мидтиланд в Шампионската Лига
Аталанта вгорчи дебюта на Краев и Мидтиланд в Шампионската Лига
Академик (Пловдив) спечели българското дерби срещу Берое в Балканската лига
Академик (Пловдив) спечели българското дерби срещу Берое в Балканската лига