НОВИНИ

Ивайло Чочев: В скоро време ще се завърна на терена

Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
14:43, 04.05.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев очаква скоро да се завърне на терена след лечение на контузия. Голмайсторът на отбора пропусна последните четири срещи на тима заради травма, но се възстановява успешно и ще влезе в игра в някой от следващите мачове.

"Възстановяването върви добре, чакаме докторите да решат кога ще играя. В скоро време ще се върна на терена. Но отборът се справя добре и без мен, печелим точки в първенството, взехме и важна победа в първия полуфинал за Купата срещу Локомотив София", каза Чочев на брифинг след награждаването си за футболист на месец февруари и номер 1 на 26-ия кръг в Първа Лига.

"За Купата ще е трудно, защото Локомотив София играе в схема, която не ни допада. Играят добре на статични положения. Двата отбора ще дадат всичко от себе си. Ако смятаме, че сме фаворити и ще бием лесно, може да ни изиграе лоша шега. Каквито и сътресения да има в Локомотив София те знаят, че са на 90 минути от финал. Ще дойдат с хъс за победа, за да съкратят разликата от 1 гол. Трябва да изиграем умно мача и да не бъдем прибързани с нашите действия", допълни халфът.

Чочев отчете като плюс за неговия отбор треньорската рокада в следващия съперник на тима - Славия. Досегашният треньор Златомир Загорчич се раздели с "белите" по взаимно съгласие и тимът от Овча Купел ще бъде воден в предстоящия мач от шефа на ДЮШ на клуба Ангел Славков.

"Г-н Загорчич е добър треньор, направиха много добри игри под негово ръководство и напускането му ще е плюс за нас. Отборът на Славия обаче ще излезе мотивиран, за да се покаже при новия треньор. Отборът на Славия показва, че може да победи всеки", каза Чочев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха 20 мигранти в пернишкия квартал "Изток"
Задържаха 20 мигранти в пернишкия квартал "Изток"
Баскетболистът на Балкан Илиян Пищиков спечели приза "Рачо Колев – едно сърце, една игра"
Баскетболистът на Балкан Илиян Пищиков спечели приза "Рачо Колев – едно сърце, една игра"