НОВИНИ

Клоп е изнервен от липсата на голове

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:12, 18.01.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
клоп изнервен липсата голове

Германският треньор определи серията на своя тим без гол във Висшата Лига като "изнервяща" след равенството 0:0 срещу Манчестър Юнайтед в дербито на 19-ия кръг в Англия.

В последно време "мърсисайдци" определено изпитват затруднения пред гола, след като в последните си четири мача за първенството те имат само един отбелязан гол. Освен това, шампионът на Англия се намира в серия от четири поредни мача без успех във Висшата Лига.

"Ако бяхме били с 1:0, всичко щеше да бъде наред. Няма как да оставиш отбор като Манчестър Юнайтед без положения за цели 90 минути. Това не може да се случи, а и в момента те се намират в много добра форма", коментира германецът за Скай Спортс.

"Преди мача се изговориха много неща - че в момента те летят, а ние пълзим. Моите момчета обаче се справиха добре тази вечер (в неделя). През първото полувреме наложихме успешно контрапреса и подавахме точно, но не вкарахме. За съжаление, това е най-важното нещо във футбола. През второто полувреме играта бе по-открита. Те имаха две чисти положения и Алисон направи две много добри спасявания. Няма лесно обяснение за липсата на голове. Всеки отбор пропуска положения и единственият начин да поправиш това е да продължиш да опитваш. Всеки иска голове, но те не са нещо, което може да се форсира", завърши Клоп.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Божинов разкри основната цел на Левски
Божинов разкри основната цел на Левски
Минус 14 градуса са измерени тази сутрин във Велико Търново
Минус 14 градуса са измерени тази сутрин във Велико Търново