НОВИНИ

Крушарски отново култов при заминаването на Локомотив Пд за Черна Гора

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:15, 26.08.2020
Чете се за: 00:51 мин.
Футбол
крушарски отново култов заминаването локомотив черна гора

Президентът на "черно-белите" отново говори в типичния си за предстоящия сблъсък с Искра, поставените цели пред отбора в турнира Лига Европа и кой ше бъде шампион на България.

"Настроението в отбора е страхотно. Момчетата са надъхани и влака няма спирачки, тръгваме смело напред. Поставената цел е да преминем минимум три кръга в квалификациите на Лига Европа. Ако не го направят, ще им отрежа по едно краче." - започна Крушарски.

"Венци Стефанов не знае, че аз съм наследник на баба Ванга и виждам всичко отдалеч. Още от сега знам кой ще е шампион, но предпочитам да го запазя за себе си. Коефициентът не ме интересува, който играе тото да му мисли, на мен това не ми е в кръвта."

„Аз не съм президент на Локомотив, а човек, който си харчи парите. В момента нямам притеснения, защото отборът се качва по стъпалата. Бавно, но сигурно. Тимът е подготвен достатъчно и момчетата знаят за какво отиват."

"Трябва да има дисциплина. Аз съм от Говедарци. Шефовете на ЦСКА трябва да знаят, че съм селянин. В селото ми имаше надписи: „Крушарски вън“, Крушарски тук“ и "Крушарски нам". Написани от хора, които не са заковали и един пирон през живота си. Аз съм човекът, който ще участва в търга за стадиона. Дал съм парите преди това. Затова ще участвам, за да направя повече за Локомотив" - заяви президента на Локомотив Пд.

"Отборът е много по-добър, защото играе заедно вече от повече от две години заедно. Има опит. Разбират се само с поглед. Важното е в една система, и то в българския футбол, трябва да тръгне със заплатите." - завърши Крушарски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Правителството отпусна 1,612 млн. лева за ремонт на камбанарията на манастира на Шипка
Правителството отпусна 1,612 млн. лева за ремонт на камбанарията на манастира на Шипка
Всички футболисти в Лудогорец са здрави след повторния тест за COVID-19
Всички футболисти в Лудогорец са здрави след повторния тест за COVID-19