НОВИНИ

Куман отказа да отговаря на въпроси на необичайна пресконференция

Роналд Куман
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
17:41, 22.09.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Барселона Роналд Куман, който е под сериозно напрежение заради слабите резултати на каталунците от началото на сезона, даде странна виртуална пресконференция, в която изчете предварително написан текст, след което отказа да отговаря на журналистически въпроси.

Нидерландският специалист е обект на сериозни критики след тежката загуба с 0:3 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига и равенството с Гранада на "Ноу Камп" в началото на тази седмица, но призова феновете за търпение и подкрепа.

"Клубът е зад мен в този период на реконструкция. Трябва да подновим състава, без да правим големи инвестиции, а това отнема време. Младите таланти, които имаме, могат да станат големи звезди след няколко години. Те ще имат своите шансове, също както Шави и Иниеста преди години, но ви молим за търпение", изчете Куман от предварително подготвеното си обръщение.

В същото време някои медии в Испания посочиха селекционера на Белгия Роберто Мартинес като фаворит за наследник на Куман.

"Да завършим високо в класирането би било успех, а в Шампионската лига не можем да очакваме чудеса. На загубата от Байерн трябва да се гледа в перспектива. Отборът има нужда от подкрепа, изразяваща се в думи и действия", допълни Куман, след което стана и напусна залата за пресконференции.

Брифингът на треньора бе преди двубоя с Кадис в четвъртък.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сняг заваля на Витоша (СНИМКИ)
Сняг заваля на Витоша (СНИМКИ)
Йотова: Очаквам по-добър диалог между партиите след следващите избори
Йотова: Очаквам по-добър диалог между партиите след следващите избори