НОВИНИ

Куман: Ще говоря с Меси, надявам се да остане

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:39, 20.08.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Европейски футбол
куман говоря меси надявам остане

Новият треньор на Барселона Роналд Куман призна, че ще трябва да говори с голямата звезда на тима Лионел Меси, за да го убеди да остане при каталунците, след като в последно време все по-усилено се говори, че аржентинският гений може да напусне родния си клуб.

57-годишният Куман направи първото си изказване, след като по-рано тази седмица бе назначен за наставник на Барса на мястото на уволнения Кике Сетиен.

"Меси все още има договор и е играч на Барселона. Трябва да разговарям с него, защото той е капитанът на тима. Трябва да работим с него и да разговаряме с много от играчите. Трябва да вземем определени решения, но се надявам Меси да остане при нас. Не знам дали има нужда да го убеждавам. Той е най-добрият играч в света и един треньор винаги иска да има най-добрия играч в света в състава си, а не да играе срещу теб. Като треньор бих искал да работя с Меси, защото той е футболист, който ти печели мачове", коментира Куман.

"Трябва да изградим различен образ на отбора, от този, който показахме срещу Байерн. Това не е Барселона, която искат да виждат феновете. Играчите трябва да са много щастливи, че носят екипа на Барселона. Това трябва да се показва чрез раздаване, професионализъм и всичко, което имаш вътре в теб. Ако постигнем това, ще изглеждаме съвсем различно, отколкото миналата седмица", допълни нидерландският специалист.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Старокин: Левски ще се стабилизира
Старокин: Левски ще се стабилизира
Ивет Лалова шеста в Унгария
Ивет Лалова шеста в Унгария