НОВИНИ

Левски гони първото място в efbet Лига срещу Берое

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:00, 10.08.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Български футбол
левски гони първото efbet лига берое

Претърпелият какви ли не катаклизми през последните месеци отбор на Левски стартира днес участието си в новия сезон на efbet Лига.

Тази вечер от 20 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ възпитаниците на Георги Тодоров приемат тима на Берое.

Двубоят буди интерес у феновете, не само на Левски, как точно ще се представят 26-кратните шампиони на страната, след като се разделиха с голяма част от водещите си футболисти.

По време на пресконференцията преди срещата Георги Тодоров заяви, че отборът му ще игра по-привлекателен футбол, отколкото в пролетния дял на миналогодишния шампионат.

От своя страна, гостите от Стара Загора са амбицирани до краен предел да се поздравят с трите точки и да загатнат, че ще бъдат фактор в първенството, с който всеки един от останалите отбори трябва да се съобразява.

„Заралии“ изградиха добра селекция през зимата и показаха атрактивна игра в мачовете след подновяването на изминалия шампионат от пандемията с коронавирус.

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо ще търси реванш от Левски за домакинската загуба с 1:2 в края на юни, когато „зелените“ пропуснаха да реализират редица чисти положения, а „сините“ демонстрираха 100% успеваемост пред гола при две от малкото си атаки в мача.

Стряскащото за Левски е, че отборът няма победа в официален мач на „Герена“ от началото на 2020 г., а в последните две домакинства на Берое загуби последователно с 1:2 и 1:3.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицаи иззеха 50 кг нелегален тютюн от кола на русенец
Полицаи иззеха 50 кг нелегален тютюн от кола на русенец
Отложиха битката между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши за ноември
Отложиха битката между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши за ноември