НОВИНИ

Лято в Пампорово. Преходи за малки и големи, много атракции

лято пампорово преходи малки големи атракции
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:37, 03.07.2020
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Днес ще бъде дадено официалното начало на летния сезон в Пампорово, а от курорта подготвят много изненади и занимателни дейности на открито за малки и големи.

Безплатно за всички посетители в деня на откриването ще работи парк "Язовира", който отвори врати през изминалото лято и бързо се превърна в любимо място на гостите на курорта.

Тази година парка е разширен и предлага още много интересни атракции и обособени зони, сред които въжена градина, скокове върху въздушна възглавница, "Маунтин" фитнес, плажна и хамак зона за почивка и релакс, йога кът, спортен риболов, трасе за планинско бягане и колоездене, нов детски кът с малък алпийски тролей и други.

Родопите е единствената планина в България и една от малкото в света с толкова високо ниво на отрицателна йонизация, която оказва изключително благоприятно въздействие върху човешкото тяло и здраве, като същевременно убива и голяма част от вирусите и бактериите, хвалят се от туристическия център в Пампорово.

Пешеходни преходи до вр. Мургавец, Орфееви скали, вр. Снежанка, Смолянски езера, Каньона на Водопадите, Роженската Обсерватория и др., са само част от предложенията, от които ще могат да се възползват гостите на курорта на специални промоционални цени.

Очакванията са в началото на юли в Пампорово да заработят и повечето от големите хотели в курорта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Начело на ЕС в пандемия: Приоритетите на Германия, Португалия и Словения
Начело на ЕС в пандемия: Приоритетите на Германия, Португалия и Словения
Големи пожари бушуват в Амазония
Големи пожари бушуват в Амазония