НОВИНИ

Макгрегър ще получи четвърта битка с Поарие

bnt avatar logo
от Димитър Русев
13:59, 11.07.2021
Чете се за: 02:55 мин.
Спорт
макгрегър получи четвърта битка поарие
Слушай новината

Конър Макгрегър счупи крака си в първия кръг на UFC 264 в T-Mobile Arena в Лас Вегас. В неделя ще претърпи операция, преди да започне дългото пътуване към завръщане в клетката.

Ирландецът ще получи четвърта битка с Дъстин Поарие, но ще трябва първо да премине през пътя на възстановяването.

Той счупи долната част на крака си, когато се отдръпна назад, пропускайки удар в края на първия рунд. Макгрегър падна на земята и не успя да се изправи повече. Последва решението на лекаря, че не е в състояние да продължи.

Ирландецът ще бъде опериран в неделя и ще може да се бие отново с Поарие, когато се възстанови.

Поарие, който сега спечели срещу бившия шампион в две категории, ще се изправи срещу настоящия шампион Чарлз Оливейра по-късно тази година.

Президентът на UFC Дана Уайт каза: "Битката не е приключила. Не може да свърши така. Да видим как ще свърши това. Никой не знае колко дълго ще отсъства Конър, така че Поарие ще си върши работата, докато Конър не се възстанови. Утре Конър ще бъде опериран. Не знаем колко време ще отсъства. Колко рехабилитация и терапия ще му трябват."

Ако Поарие победи Оливейра, Макгрегър ще може да спечели битката за титлата, въпреки че е загубил три от последните си четири двубоя.

"Конър Макгрегър е 1-4 в лека категория. Да, той трябва да спечели няколко битки, но както казах, ако излезе и победи след като се възстанови, той отново ще бъде на главната картина", довърши Дана Уайт.

Коментарите след битката показаха, че има много неприязън между съперниците.

Макгрегър, докато още бе на земята, каза: "Жена ти е в моите лични съобщения. Хей, скъпа", засмя се той, докато Поарие се връщаше в съблекалните.

"Отговори ми, ще ти пиша по-късно, ще бъда на партито след това в нощния клуб на Уин. Изглеждаш на парчета, малка к****!"

Поарие коментира яростното изявление на Макгрегър: "Дори когато седеше там на земята със счупен крак, той ме гледаше как си тръгвам, сякаш щеше да ме убие. Братко, какво ти става? Не говори такива глупости. Не играя такива игри".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦИК: 6 жалби и 44 сигнала са подадени до 13.30 ч.
ЦИК: 6 жалби и 44 сигнала са подадени до 13.30 ч.
Жалба във Ветово - кафемашина пуска чаши с номера на една от партиите
Жалба във Ветово - кафемашина пуска чаши с номера на една от партиите