НОВИНИ

Меси след първия си гол за ПСЖ: Много съм щастлив

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:11, 29.09.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
меси първия гол псж съм щастлив
Слушай новината

Аржентинската футболна звезда на ПСЖ Лионел Меси официално откри головата си сметка за "парижани", отбелязвайки във вратата на Манчестър Сити вчера вечерта при успеха с 2:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

След двубоя шесткратният носител на "Златната топка" очаквано обяви, че се чувства доволен от победата и обясни за самата ситуация при гола.

"Много съм щастлив от резултата. Мисля, че изиграхме страхотен мач. Беше важно да победим, след равенството с Брюж. Всичко при гола се случи много бързо. При контраатаката подадох на Килиан, който успя да върне топката към мен и имах възможност да стрелям на момента", разкри Меси.

34-годишният аржентинец сподели, че се чувства много щастлив от факта, че е успял да се разпише снощи и е имал възможността да отпразнува своето попадение със съотборниците си.

"Много съм щастлив за гола, това е вторият ми мач за ПСЖ в Шампионска лига. Радвам се и че имах възможност да отпразнувам този гол, в такъв важен мач заедно с моите съотборници и привържениците. Мога да кажа, че съм доволен и от себе си и от резултата и се надявам да продължим по същия начин занапред", завърши Лионел Меси.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обилни валежи у нас - близо 30 литра на кв. метър се изляха в Сандански
Обилни валежи у нас - близо 30 литра на кв. метър се изляха в Сандански
Проблемът в сектор "Пътища": Работната група предлага решение утре
Проблемът в сектор "Пътища": Работната група предлага решение утре