НОВИНИ

Михаела Маринова: Гледам да избягвам да работя по рамка и по поръчка, следвам сърцето си

bnt avatar logo
от БНТ
11:24, 16.10.2021
Чете се за: 02:00 мин.
Още
Слушай новината

Аз съм на 23 години и без да искам се влияя от музикалния пазар в света, но не си казвам: сега ще направя нещо такова. Гледам да избягвам това да работя по рамка и по поръчка, обичам да следвам сърцето си и душата си, и много често се оказва, че следвайки ги, аз съм на прав път.

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" популярната и обичана певица Михаела Маринова.

Най-големият подарък за нея е признанието на публиката. Предстои ѝ втори самостоятелен концерт на 22 октомври в "София лайв клуб".

"Понякога още не мога да го осъзная - че съм на 23 години и че тези неща се случват, обаче те осмислят моя път и осъзнавам всеки път, че всичко, през което Мишето е преминала за тези 23 години, си е заслужавало и си е струвало, със сигурност ще продължи и няма да се откаже", сподели певицата.

Това, което винаги я е движило напред, са нейните качества - трудолюбие, постоянство, дисциплина, отговорност. Но освен това има и хора, които вярват в нея силно и през всичките години са я доразвивали като личност и като професионалист.

"Гледам всичко да се случва постепенно, затова правят стъпка по стъпка, по стъпка. Тези стъпки обаче са големи просто защото и усилията са големи. Може би изглежда, че всичко се случва много лесно и естествено, но всъщност не е така, полагат се усилия и търпение", коментира Михаела.

Според нея има още много какво да научи и много контакти, които да създаде.

Гледайте повече теми от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прощалната обиколка на Меркел продължава в Турция
Прощалната обиколка на Меркел продължава в Турция
БГ предложението за "Оскар" - решението и критиките
БГ предложението за "Оскар" - решението и критиките