НОВИНИ

На изборите видяхме брутална кражба на гласове, заяви Ивелин Михайлов

Ивелин Михайлов
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
21:54, 28.10.2024
Чете се за: 02:02 мин.
У нас
Слушай новината

На изборите видяхме "брутална кражба на гласове", заяви лидерът на „Величие“ Ивелин Михайлов в анализ на вота в YouTube канала "Свободен глас" . Той благодари на всички, дали гласа си за неговата формация.

По думите му това, което се случва, не е без знанието на останалите партии. Тук има илюзия за демокрация, коментира Михайлов.

От партията обявиха, че ще искат изрично проверка на изборите в община Симитли, където според тях има големи нарушения, за които ще подадат жалби в СИК, РИК и прокуратурата.

В 50-ия парламент изчистихме групата си, обясни Михайлов за разцеплението на ПГ на "Величие". Това, което обещахме, още когато започнахме публичните си изяви, е да осветляваме процесите един по един, припомни той и добави, че първо са показали как се купуват депутати. "В Народното събрание видяхме как се пазаруват партии, но и показахме как се защитават обществените проблеми", изтъкна Ивелин Михайлов.

Ако нашата самоцел е да сме във властта, аз мога да вляза винаги в нея, ако се договоря с тези, които са там, и да изпълня някое тяхно желание, посочи лидерът на „Величие“.

Според него хората си продават вота, защото не виждат друга алтернатива. Нашите избиратели са тези, на които сме обещали справедливост, подчерта Михайлов. И заяви, че формацията ще работи много усилено, за да може до следващите избори да променят много неща.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина треньорът по вдигане на тежести Йордан Иванов
Почина треньорът по вдигане на тежести Йордан Иванов