НОВИНИ

Неймар се защити след критиките относно формата му

Неймар
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:39, 29.10.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистът на Пари Сен Жермен Неймар заяви, че трябва да бъде съден само по изявите му на терена, след като бе разкритикуван за начинът, по който прекарва свободното си време.

Играчът на парижани може често да бъде забелязан в луксозни столични заведения за развлечение. Нападателят заяви, че излиза само когато графикът му го позволява и няма професионален ангажимент на следващия ден. 29-годишният състезател разкри, че за формата му се грижи личен треньор, който е ангажиран почти целодневно, за да го поддържа в добро физическо здраве.

"Хората казват, че не се грижа за тялото си, но никой не разбира как вече 12 години играя на високо ниво. Имам физиотерапевт и личен треньор, които се грижат за мен по 24 часа в денонощието. Излизам, когато е допустимо, когато нямам тренировка на следващия ден. Можете да ме съдите по действията ми на терена, но не и за това, което правя извън него", коментира бразилецът в интервю за Youtube канала "Fui Clear???"

В началото на месец октомври той и съотборниците му Килиан Мбапе и Марко Верати бяха заснети да купонясват на рождения ден на френския модел Синди Бруна. Футболистът призна, че би променил някои неща у себе си и обяви очакванията си за предстоящия сезон.

"Разбира се, че греша, бих постъпил различно в някои ситуации, ако можех. Това, че ще стана на 30 години, не означава, че зрелостта ми е перфектна", смята Неймар. "Все още се обиграваме и ставаме все по-добри. Разполагаме с всичко необходимо да спечелим трофеи в края на сезона", допълва той.

Пари Сен Жермен открива 12-ия кръг във френската Лига 1 с домакински сблъсък срещу шампиона Лил. Срещата е в петък (29 октомври) от 22:00 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стефан Янев: Правим всичко възможно да избегнем локдаун
Стефан Янев: Правим всичко възможно да избегнем локдаун
Откриват сезона в Държавната опера в Стара Загора с "Атила"
Откриват сезона в Държавната опера в Стара Загора с "Атила"