НОВИНИ

Ръководството на ЦСКА застана зад Любо Пенев

любо пенев приключим сезона две победи
bnt avatar logo
от БНТ
21:48, 21.07.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА излезе с официално изявление, чрез което изрази подкрепата си за старши треньора на клуба Любослав Пенев.

"Червените" публикуваха съобщение в сайта си, в което се казва, че "нито за миг не са се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него е правилният избор да бъде начело на ЦСКА".

В последните дни се появиха редица спекулации, че са се появили противоречия между Любослав Пенев и ръководното тяло на "армейците".

Всичко това се случва в навечерието на първия мач срещу Лиепая от Лигата на конференциите. Срещата е в четвъртък, 22 юли, от 20.00 часа на "Българска армия".

Ето и цялото съобщение:

Армейци,

Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо ръководство, както и всички служители, работещи и милеещи за армейската кауза, искаме да изразим своята огромна и безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев.

Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА.

‚Доброжелателите“ ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са малки и нищожни за да им обръщаме специално внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пиронкова се класира за основната схема на US Open
Пиронкова се класира за основната схема на US Open
Евростат: България и Италия с най-малко затлъстяло население в ЕС
Евростат: България и Италия с най-малко затлъстяло население в ЕС