НОВИНИ

Роналдо се е сбогувал със съотборниците си в Ювентус

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:32, 28.05.2021
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
роналдо сбогувал съотборниците ювентус
Слушай новината

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е заявил на своите съотборници, че иска да си тръгне от тима през лятото, съобщава италианският вестник "Ил Месаджеро".

Повод за категоричното решение на 36-годишния португалец е спекулираното завръщане на Масимилиано Алегри начело на тима, заменяйки на треньорския пост Андреа Пирло.

Припомняме ви, че Звездата на Ювентус имаше пререкания със Алегри през сезон 2018/19, след който италианският специалист си тръгна от торинския клуб.

Сега евентуално връщане на 53-годишния специалист в тима най-вероятно ще означава край на престоя на Роналдо при "бианконерите".

Португалският национал е обвързан със "Старата госпожа" до лятото на 2022 година, но ръководството на клуба ще е склонно да го пусне срещу скромна трансферна сума, тъй като и самият Алегри не желае да работи с Роналдо.

Новият треньор на торинци планира да изгради своя състав около аржентинеца Пауло Дибала, чието игрово време сериозно намаля след идването на Роналдо.

Към момента обаче остава неясно бъдещето на Роналдо, като от Реал (Мадрид) отхвърлиха варианта за завръщане на "Сантяго Бернабеу", но не е изключено португалецът отново да облече екипа на друг свой бивш отбор - Манчестър Юнайтед. Сред фаворитите за подписа на Роналдо е и френският ПСЖ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Симоне Индзаги разтрогна с Лацио
Симоне Индзаги разтрогна с Лацио
Василев: Предишното правителство е изхарчило 1,164 млрд. лева от бюджета
Василев: Предишното правителство е изхарчило 1,164 млрд. лева от бюджета