НОВИНИ

Синдикалните организации в БНТ с декларация: Оставете БНТ на мира!

синдикалните организации бнт декларация оставете бнт мира
bnt avatar logo
от БНТ
15:02, 17.07.2020
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Председателите на синдикалните организации в БНТ излязоха с декларация по повод системните критики и внушения за обществената медия през последните няколко дни.

Ето и пълният текст на декларацията:

"Уважаеми колеги,

В последните няколко дни всички ние, работещите в БНТ, сме обект на системни критики, чрез които на обществото се внушава, че БНТ губи "авторитета, обективността и диалогичността си" и това до известна степен се дължало на хората в националната медия, които все повече "робуват на страха и цензурата".

Категорично не приемаме подобни твърдения. БНТ винаги е била, е и ще бъде медията с най-висока степен на обществено доверие и това се дължи изцяло на екипите, на хората в нея. Тези хора са безспорни професионалисти, за които БНТ не е просто предприятие, средство за препитание, а кауза и те го доказват всеки ден със своя труд и себеотдаденост.

Що се отнася до каквито и да било политически и други внушения, ние се обръщаме към тези, които се изживяват като "вездесъщи кукловоди".

Оставете БНТ на мира! А ние ще застанем и ще подкрепяме всички, които отстояват принципите на демокрацията, за които БНТ е мисия."

Синдикатите в БНТ

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Куриоз: Бременна крава заседна между мантинелите на АМ "Тракия" до Ихтиман
Куриоз: Бременна крава заседна между мантинелите на АМ "Тракия" до Ихтиман
Мъж и три жени с белезници в Русе, разпространявали дрога
Мъж и три жени с белезници в Русе, разпространявали дрога