НОВИНИ

Слънчево време с температури между 20° и 27°

настъпи астрономическата есен
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:03, 31.10.2022
Чете се за: 01:50 мин.
У нас
Слушай новината

Днес максималните температури ще бъдат между 20° и 27°. Ще бъде слънчево, със слаб до умерен северозападен, в източните райони - североизточен вятър.

През нощта вятърът временно щe отслабне, а над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Минималните температури утре ще бъдат между 6° и 11°, на морския бряг - от 12° до 15°, а максималните - между 22° и 27°. Сутринта ще има райони с мъгли, най-много в Източна България и по бреговете на Дунав, но през деня в цялата страна ще бъде слънчево.

Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието - умерен югоизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода е 17 - 18°.

Много добри условия за туризъм в планините и утре. Ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-северозапад, по билата - от север-североизток. Максималните температури по върховете ще бъдат от 4° до 9°.

И утре в по-голямата част от Европа, включително и на Балканите, ще остане слънчево. Валежи ще има във Франция, Великобритания и на Британските острови. Слабо ще превалява на Скандинавския полуостров и северните райони на Италия.

До края на работната седмица ще преобладава слънчево време, на места със сутрешни мъгли. Температурите ще се повишават до сряда, след което се очаква слабо захлаждане.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лекари имплантираха изкуствено сърце на млад мъж в столичната болница "Проф. Александър Чирков"
Лекари имплантираха изкуствено сърце на млад мъж в столичната болница "Проф. Александър Чирков"
Мартин Георгиев попадна в групата на Барселона за гостуването в Пилзен
Мартин Георгиев попадна в групата на Барселона за гостуването в Пилзен