НОВИНИ

Станислав Генчев: Крумовград показва прогресираща игра

"Най-хубавото е, че не допуснахме гол, имахме още 2-3 положения", коментира той

станислав генчев целите крумовград играе смело надиграва всички отбори българия трупа точки
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
20:44, 03.12.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана много доволен от победата на своя тим над Берое. “Сините” се наложиха с 1:0 над “заралии” и прекъснаха дългата си негативна победа без победа.

Изключително сме доволни от трите точки, тъй като настроението и психологическата настройка бяха ниски. Имаше голямо напрежение. Голямо себераздаване, борба до последно днес показаха момчетата. Най-хубавото е, че не допуснахме гол, имахме още 2-3 положения. Качествата на футболистите са по-големи от това, което се пазва. Благодаря им за себераздаването. Имахме и спортен шанс, в които Берое пропусна, но това е част от играта", заяви той.

"Няма спортист, който да не иска да побеждава. Берое също искаше победата, но за нас беше важно да прекъснем тази серия. Радвам се, че го сторихме срещу стойностен отбор. Победата срещу такъв отбор е още по-ценна", коментира специалистът.

"За мен е радостно, че отборът показва прогресираща игра. Успяхме да вкараме на ЦСКА, на Черно море, днес отново вкарахме и не допускаме. Има прогресиращи действия, което мен ме радва, но не трябва да си затваряме очите, още ни чака работа", добави треньорът.

"Трябва да внимаваме за всичко срещу ЦСКА 1948. Доста стабилни са в играта в защита, трудно допускат голове. Трябва да намерим най-краткия и бърз път към гола. Сигурен съм, че след днешната победа самочувствието ще се повиши”, каза Генчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зимните курорти у нас са готови да посрещат туристи
Зимните курорти у нас са готови да посрещат туристи
Колко силно е руското влияние в Босна и Херцеговина?
Колко силно е руското влияние в Босна и Херцеговина?