НОВИНИ

Стойчо Младенов: Гриша Ганчев цели да направи стадион и шампионски отбор

стойчо младенов засипа похвали бодьо глимт прави отбор
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:44, 13.02.2022
Чете се за: 03:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ръководството на клуба мечтае да изгради стадион и шампионски отбор.

След равенството с Локомотив София наставникът сподели, че на този етап клубът не може да се сравнява с Лудогорец на трансферния прозорец.

"Ние имаме бюджет, който не трябва да надвишаваме. Гриша Ганчев се бори със всичко против ЦСКА и се стреми да изправи клуба на върха на пирамидата. Това трябва да обедини всички фенове. Да направим стадион и отбор, който да стане шампион. Това е неговата цел. Ние не можем да правим трансфери като Лудогорец. Откакто това ръководство е тук, вече не се правят грешки", коментира той.

Специалистът изрази недоволството си след грешната стъпка в шампионата.

"Направихме си мача труден с поведението ни на терена, особено през първото полувреме. През втората част променихме малко реакцията си, но липсваше идеята. Всичко опира до психиката и характера, не всеки издържа на напрежението. По този начин трудно можем да се борим за шампионска титла. При последната ситуация на Бисмарк липсваше малко повече концентрация и класа. Когато отбора играе под нивото си, трябва класата да надделее за да победим, винаги е било така в ЦСКА. Това че се доближихме до Лудогорец оказа влияние, аз го отдавам на психиката. Нито един от шаблоните, които тренираме не се получи. Не направихме нищо, от това, което показвахме в контролите", допълва треньорът.

Мениджърът определи състава си като по-класен от този на съперника и изрази недоволството си от съдийството.

"Липса на организация, липса на дисциплина в постройката и поведението, липса на динамика, бяхме много бавни и много мудни. Качествата ни като отбор и като индивидуалисти са по-добри от тези на Локомотив, но ние слязохме на тяхното ниво. Второто полувреме рискувахме, но не се получи. Имаме силни нападатели, които днес не демонстрираха нужната класа, освен Йомов при гола. Домакините не ни позволяваха, те сигурно направиха 50 нарушения на Жорди Кайседо. Много малко фаулове се отсъдиха, а картони не бяха показани", добавя бившият футболист на тима.

Стойчо Младенов категорично обяви, че битката за титлата с Лудогорец не е приключила.

"През есенния дял от шампионата загатнахме за битка, която още не е приключила. 4 точки не са нищо. Ще продължим да работим и да се бием до последно. Ще видим накрая какво сме постигнали. Днес направихме грешка стъпка. Ще отчетем положителните и отрицателните страни и да се надяваме да бъдем на друго ниво", завърши той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Колев: Изпуснахме ЦСКА, но и на точката сме доволни
Иван Колев: Изпуснахме ЦСКА, но и на точката сме доволни
Дортмунд се възползва от грешката на шампионите и скъси разликата
Дортмунд се възползва от грешката на шампионите и скъси разликата