НОВИНИ

Тайсън Фюри: На 14 август имам намерение да смачкам Антъни Джошуа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:49, 17.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
тайсън фюри август имам намерение смачкам антъни джошуа
Слушай новината

Притежателят на световната титла по бокс в тежка категория във версията на WBC Тайсън Фюри обяви, че дългоочаквания му мач с Антъни Джошуа ще се проведе на 14 август тази година.

Арена на събитието ще бъде новопостроен стадион в Саудитска Арабия, а сблъсъкът ще определи първия абсолютен световен шампион при най-тежките от Ленъкс Люис насам.

"На 14 август 2021 година всички очи по света ще бъдат насочени към Кралство Саудитска Арабия. И аз имам намерение да смачкам Антъни Джошуа на най-голямата сцена на всички времена. Току-що говорих по телефона с принц Халид от Саудитска Арабия и той ми каза, че мачът е 100 процента сигурен. Това ще бъде най-голямото спортно събитие, случвало се някога на планетата Земя. Не го пропускайте", обяви Циганския крал във видео съобщение в социалните мрежи.

Към момента промоутърите на двамата боксьори Боб Аръм и Еди Хърн официално не са потвърдили информацията на Фюри, макар че наскоро Хърн сподели, че мачът ще се проведе в Саудитска Арабия.

"Те ще построят нов стадион, искат да направят нещо много специално. Те имат опции да проведат мача в зала, но искат да направят нещо, което ще шокира света. Ще построят стадион специално за мача", обясни босът на Мачруум Боксинг.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КНСБ: Близо 25% от сигналите за нарушения са за неизплатени заплати
КНСБ: Близо 25% от сигналите за нарушения са за неизплатени заплати
Атлетико докосва титлата в Ла Лига след инфарктна победа над Осасуна в последните секунди
Атлетико докосва титлата в Ла Лига след инфарктна победа над Осасуна в последните секунди