НОВИНИ

Тайсън Фюри стана баща за шести път

bnt avatar logo
от Димитър Русев
14:07, 09.08.2021
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
тайсън фюри стана баща шести път
Слушай новината

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри стана баща за шести път, след като потвърди, че съпругата му Парис е родила момиче.

Фюри приветства пристигането на дъщеря си Атина със съобщение в социалните медии, в което се казва: "Моля, всеки да се помоли за моето момиченце, което се роди тази сутрин. Атина Фюри е родена на 8/8/21."

Тайсън се върна във Великобритания, за да присъства на раждането, точно след като излезе от изолация, която му бе наложена заради скорошното му боледуване от коронавирус.

Неговата борба с Ковид отмени третата му подред боксова битка с Деонтей Уайлдър след положителен тест за вируса само няколко седмици преди събитието.

Така двубоят бе отменен от 24 юли за октомври. Положителното от страна на Фюри е, че така нямаше как да не присъства на раждането на дъщеря си.

Още миналия месец боксовата звезда призна, че иска още пет бебета от любимата си Парис, с които са заедно повече от 15 години.

Той сподели в интервю на Дейли Мейл: "Всичко започва с история, която никой не знае."

"Парис ми стана приятелка, когато беше на 15, а аз на 16."

"Когато дойде време да се оженим, я попитах колко деца иска. Тя каза 10. Казах, че това е идеално и за мен. Сега решихме да добавим още. Нека кажем, че искаме 11."

"Да направим смесен футболен отбор, който да играе на игрището в Морекамбре (Англия)."

В събота вечер Парис сподели видеоклип в профила си в социалните медии, на който шампионът на WBC се бе съсредоточил над телефона си, гледайки бокс в болничната стая.

"Дори и в тази ситуация той гледа бокс" - бе заглавието на клипа.

Двойката вече има две дъщери, които се казват Венецуела и Валенсия, трима сина, наречени Принц Джон Джеймс, Принц Тайсън Фюри II и Принц Адонис Амазия.

По отношение на необичайните имена за синовете си, "Циганският крал" обясни: "Аз съм крал и те са принцове, докато не заслужат законното си име".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КЕВР наложи санкции на "Булгартрансгаз" заради "Балкански поток"
КЕВР наложи санкции на "Булгартрансгаз" заради "Балкански поток"
Лозари и винари настояват за създаване на взаимоспомагателен фонд
Лозари и винари настояват за създаване на взаимоспомагателен фонд