НОВИНИ

Тити Папазов: Няма да се провалим

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
10:48, 17.07.2020
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
тити папазов провалим

Собственикът на 35 процента от акциите на Левски Тити Папазов се обърна към феновете на тима преди днешното Общо събрание на клуба, на което официално Наско Сираков ще стане мажоритарен собственик на "сините".

Папазов няма да може да присъства на събранието на "Герена", тъй като е под карантина, след като в началото на месеца даде положителна проба за COVID-19, но призова феновете да се обединят и да помогнат на клуба в тежката финансова криза, като изкупят рекорден брой абонаментни карти за следващия сезон.

"Когато в историята ти има 38744 дни, едва ли един ден може да се окаже толкова важен. Да, ама не! 17.07.2020 г. вярвам, че ще се превърне в специален за ФК Левски. Специален, защо? Защото всички искахме независимост, искахме да сме сами, да харчим сами парите си. Не харесахме никой богат, намирахме кусур на всеки. Успяхме! Нямаме богат собственик, нямаме парашутист. От днес имаме най-подходящият, най-успешният. Най-силният, заложил смело авторитета си, за да спаси най-обичаното нещо в любимата ни държава.", написа Папазов във Фейсбук.

"Не, няма да се провалим, защото много силно обичаме. Защото имаме отговорност към дедите ни. Защото имаме отговорност към отците ни. Защото имаме отговорност към децата ни. Защото имаме отговорност към вековната ни, 106-годишна Велика История. От днес започваме! Как? Като изкупим за първи път в историята ни преди сезона стадиона, носещ името на великия Гунди. Утре се навършват 183 години от рождения ден на Апостола. Да му подарим рекорд за най-много продадени карти в един ден", продължава баскетболният специалист в емоционалното си обръщение към феновете.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Серина Уилямс се завръща на корта в Лексингтън
Серина Уилямс се завръща на корта в Лексингтън
Рекордни 75 000 заразени с COVID-19 за денонощие в САЩ
Рекордни 75 000 заразени с COVID-19 за денонощие в САЩ