НОВИНИ

Том Брейди обяви, че все още не е готов да се откаже от спорта

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:20, 14.03.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Легендарният куотърбек в Националната футболна лига (НФЛ) Том Брейди обяви, че все още не е готов да сложи край на бляскавата си кариера и през следващия сезон отново ще го видим в игра с екипа на Тампа Бей Бъканиърс.

44-годишният Брейди съобщи новината в Туитър, където допълни, че през последните два месеца осъзнал, че мястото му е на игрището, а не на трибуните.

"През последните два месеца осъзнах, че мястото ми е все още на терена и не на трибуните. И това време ще дойде, но няма да е сега. Обичам съотборниците си и моето семейство, което винаги ме подкрепя. Завръщам се за 23-ия си сезон в НФЛ", написа Том Брейди.

Неговата бляскава кариера в НФЛ стартира през 2000 година, когато той дебютира за отбора на Ню Инглънд Пейтриътс. С екипа на "патриотите" Брейди триумфира общо шест пъти в Супербоул (2001, 2003, 2004, 2014, 2016 и 2018) и участва в още три финала (2007, 2011 и 2017).

През 2020 година Брейди премина в отбора на Тампа Бей Бъканиърс и още в първия си сезон триумфира за седми път в НФЛ, с което се превърна еднолично в най-успешния играч в историята на Националната футболна лига със своите седем шампионски пръстена.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рамзан Кадиров съобщи, че е в Украйна
Рамзан Кадиров съобщи, че е в Украйна
Сюжети от границата: Свидетелски разказ на Айше Сали от пункта в Исакча
Сюжети от границата: Свидетелски разказ на Айше Сали от пункта в Исакча