НОВИНИ

Томас Тухел: Решихме една от най-трудните задачи, преодоляхме отбраната на Атлетико

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:45, 24.02.2021
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол
томас тухел решихме една трудните задачи преодоляхме отбраната атлетико

Мениджърът на Челси беше много радостен от победата с 1:0 над Атлетико (Мадрид) в първи мач от 1/8 финалите в Шампионската лига по футбол:

Тухел поздрави своите играчи за дисциплинираното им поведение през всичките 90 минути, което в било ключова за победата срещу "дюшекчиите".

„Фантастичен резултат, фантастичен гол. Искахме да доминираме в тяхната половина и да бъдем перфектни при разиграванията, като не забравяме за техните опасни контраатаки. Изиграхме мача много дисциплинирано и заслужено спечелихме на нула. Тежката работа, отборните усилия - това са основите на този голям успех."

Мениджърът на лондончани изтъкна също така, че това е една голяма победа за неговия тим, тъй като той се е справил с една много трудна задача- да преодолее защитата на Атлетико.

"Знаехме, че Атлетико ще играе много плътно в защита. Затова трябваше да сме смели и да играем повече в тяхната половина. Те са готови да изтърпят подобен натиск, като играят с осем футболисти в наказателното си поле. Ние не им позволихме да си поемат дъх и да опитат контраатаки. Този резултат е голяма награда за нас, защото решихме една от най-трудните задачи - да преодолееш отбраната на Атлетико“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Седем българи на ринга на “Странджа” днес
Седем българи на ринга на “Странджа” днес
Ханзи Флик: Има още един мач
Ханзи Флик: Има още един мач