НОВИНИ

Треньорът на Черно море: Ако Лудогорец не вземе днешния мач, всичко отиваше към ЦСКА

треньорът черно море лудогорец вземе днешния мач всичко отиваше цска
bnt avatar logo
от БНТ
16:52, 12.03.2023 (обновена)
Чете се за: 03:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше много разочарован след поражението с 2:3 от Лудогорец. Хеттрик на Десподов изведе Лудогорец до трудна победа при повторния дебют на Петев.

Илиев критикува съдийството на Георги Гинчев и неговите колеги. Варненци водеха с 2:1 до 71-ата минута, но тогава Васил Панайотов от техния отбор беше отстранен с втори жълт картон, а нарушението комбинирано с дузпа.

"Съжаляваме много за това, че не взехме точка или три, тъй като от една страна футболистите дадоха максимума. А и пропуснахме много. И си тръгваме с контузии, както Иван Дюлгеров, така и други момчета", коментира Илиев.

"Вложихме се максимално, но това днешното второ полувреме е олицетворение на българския футбол в последните години – пълна излагация от съдията. През второто полувреме нямаше фаулове за нас, и дузпи, и всичко, и червени картони – втория жълт картон за това нарушение. Това ако е нарушение, защото няма как противниковият играч да тръгне към вратата. В смисъл – целият български футбол в едно полувреме", започна Илиан Илиев.

"Само през втората част съдията отсъди три фаула в атака, наши. И оттам вече Лудогорец не са случаен отбор, имат добри футболисти. И когато им предоставиш топката, става трудно. Естествено, в някои ситуации имахме и късмета. Но казах – за футбол няма да коментирам въобще. Повече с такива момчета като този главния съдия, където са… Те са сложени само да слугуват. Футболните достойнства бяха през първото полувреме. Тогава се игра с равностойно съдийство. Второто полувреме вече всичко отиде. И ние знаехме, че ще е така, тъй като ако Лудогорец не вземат този мач и при евентуален успех на ЦСКА, отиват на голяма разлика. Нищо ново за нашата действителност в последните години. Свикнали сме. Двама, трима, пет удобни журналисти ще замълчат, а ако е обратното – няма. За футбол няма какво да говорим", коментира още наставникът на моряците.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пет жертви взе тежка катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив, двама са в болница
Пет жертви взе тежка катастрофа на пътя Пазарджик - Пловдив, двама са в болница
Хеттрик на Десподов изведе Лудогорец до трудна победа при повторния дебют на Петев
Хеттрик на Десподов изведе Лудогорец до трудна победа при повторния дебют на Петев