НОВИНИ

Треньорът на Кобрата: Ще търсим нокаут срещу Чисора, Кубрат може да бъде световен шампион

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:41, 04.07.2022
Чете се за: 02:50 мин.
Спорт
треньорът кобрата търсим нокаут чисора кубрат световен шампион
Слушай новината

Треньорът на българския боксьор Кубрат Пулев Ибн Кейсън заяви, че Кобрата ще търси победа с нокаут в предстоящия му мач срещу Дерек Чисора на 9 юли.

Кейсън сподели, че е изключително доволен от подготовката на Пулев за двубоя в Лондон и изрази увереност, че Кобрата може да спечели с нокаут.

"Наясно сме, че ще се бием на негова територия, така че трябва да спечелим убедително. Точно затова ще търсим нокаут, но ще го направим умно. Изключително доволен съм, Кубрат даде всичко от себе си в подготовката, вложи се на 100 процента, а това е всичко, което мога да искам от един боксьор. Мисля, че този път Кубрат може да спечели с нокаут. Няма да прекаляваме с търсенето на нокаут, но искаме да го постигнем. Ако се отвори възможност, определено ще я използваме", коментира американският наставник в интервю за БГНЕС.

Въпреки тези думи Ибн Кейсън е наясно с факта, че Дерек Чисора ще бъде много опасен съперник, тъй като е загубил последните си три срещи и в предстоящия сблъсък ще даде всичко от себе си.

"Чисора винаги е опасен, защото той е изключително умен боксьор. Много често с годините боксьорите разчитат все повече на главата си, което ги прави по-опасни, защото стават по-трудни и хитри. Той загуби последните си три мача и знае, че не може да си позволи нова загуба, така че ще даде всички от себе си в този мач. Чисора ще е много опасен", сподели треньорът на Кубрат.

Накрая американският наставник изрази увереност, че Кубрат Пулев може да стигне и до световната титла.

"Мисля, че Кубрат може да бъде световен шампион. Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, но аз знам, че той дава 100 процента от себе си. Щом е направил това, аз съм изключително горд от него", завърши Ибн Кейсън.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Производителите на хляб в Пловдив все още не са намалили цените
Производителите на хляб в Пловдив все още не са намалили цените
Въвеждане на еврото в България: Какво мисли бизнесът?
Въвеждане на еврото в България: Какво мисли бизнесът?