НОВИНИ

Върджил ван Дайк: Ще се върна по-силен

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:06, 19.10.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
върджил ван дайк върна силен

Нидерландецът скъса кръстни връзки по време на съботното "Мърсисайдско дерби" срещу Евертън, завършило 2:2 и ще отсъства от терените повече от половин година.

Ван Дайк публикува в Twitter съобщение, в което благодари на всички за подкрепата и заяви, че ще се завърне дори по-силен от преди.

"Днес следобед се срещнах със специалист, за да започна процеса по планиране и на най-малките детайли около рехабилитацията ми след сблъсъка. Сега съм напълно фокусиран върху това да се възстановя и да го направя колкото се може по-скоро", написа футболиста на Ливърпул.

"Независимо от огромното разочарование, съм твърдо убеден, че трудностите откриват нови възможности. С божията помощ ще направя така, че да ви убедя, че ще се върна по-здрав и по-силен. Мисля, че и във футбола, както и в живота, за всичко си има причина. Важното е да се стараем да съхраним баланса. С подкрепата на жена ми, децата, семейството и всички в Ливърпул, съм готов да приема предизвикателството", продължи защитникът.

"Искам да благодаря на всички за окуражаващите думи. Това означава много за мен и семейството ми. Ще направя всичко възможно да оказвам подкрепа на съотборниците си. Предстоят няколко важни седмици, след което възстановяването ми ще продължи ден за ден. Ще се върна", завърши нидерландският национал.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев: Гърция и Кипър са естествено продължение на инициативата "Три морета"
Румен Радев: Гърция и Кипър са естествено продължение на инициативата "Три морета"
Божинов напуска недоволен Левски в посока "Лече"
Божинов напуска недоволен Левски в посока "Лече"