НОВИНИ

Започна Националната конференция на ГЕРБ

Вера Александрова
от Вера Александрова
12:02, 05.08.2020
Чете се за: 00:52 мин.
Политика

В "София Тех Парк" започна Националната конференция на ГЕРБ. В събитието участват членове на партията от цялата страна, депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители, кметове.

В същото време - "Протестна мрежа" организира "Масова контра-конференция за оставка".

Всички присъстващи на Националната конференция посрещнаха с бурни ръкопляскания и ставане на крака премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Тук пристигнаха активисти на ГЕРБ от цялата страна.

Всички са тук, за да чуят основното послание, което Борисов ще отправи към тях. Очаква се той да направи анализ на обществено-политическата ситуация в страната и напрежението, както и протестите, които продължават вече 28 дни с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

По предварителна неофициална информация Бойко Борисов ще говори последен на конференцията. Преди него ще говорят трима оратори. Гледайте изявлението на премиера на живо на bntnews.bg.

"Аз лично очаквам, че трябва да се довърши този мандат понеже е много важно да остане правителството, да се работи здраво в тази криза, при този вирус, наистина нещата трябва да бъдат в здрави ръце, а те бъдещето да бъде неопределено", заяви при пристигането си на конференцията кметът на Търговище Дарин Димитров.

"Моето мнение е, че при всички случаи трябва да продължи правителството да работи, по никакъв начин не могат да ме убедят тези хора, които са излезли в момента. Не казвам, че няма хора, които най-чистосърдечно излизат и протестират за нещо, но в края на краищата единственият начин да се решат каквито и да е било проблеми е чрез избори", смята Дора Петкова от ГЕРБ-София.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Радев изрази съболезнования на ливанския си колега Мишел Аун
Президентът Радев изрази съболезнования на ливанския си колега Мишел Аун
Протест в Несебър срещу обособяването на карантинен хотел
Протест в Несебър срещу обособяването на карантинен хотел