В първия ден след падането на забраната да работят заведенията в Русе останаха празни. Още в ранна сутрин служители започнаха да подреждат маси и столове според правилата за дистанция.

Въпреки това, почти никой не се осмели да седне дори и за малко на едни от най- популярните и посещавани кафенета в центъра на града. Сервитьорите си обясняваха липсата на клиенти заради притесненията на хората, а други заради хладното и дъждовно време.

Почти всички заведения, които отвориха още в първия ден след падането на забраната работят с намален персонал.
Автор: Теодор Стамболиев
Какво се случва, когато бюджетът не е приет навреме - анализ на Фискалния съвет
Картата на неравенството по рафтовете: Големите вериги в София са 244 и едва 3 във Видин
Засилен интерес: 2600 кандидати са се явили на конкурс за 400 места в "Гранична полиция"
Рекордна цена на златото на фона на нестабилния геополитически климат