НОВИНИ

Зинедин Зидан: Заслужавахме да продължим напред

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:23, 15.04.2021
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
зинедин зидан заслужавахме продължим напред

Старпи-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри възхищението си от поведението на своите футболисти в последната седмица.

Неговите момчета елиминираха Ливърпул на 1/4 финалите в Шампионската Лига снощи след 0:0 на реванша на "Анфийлд", а няколко дни по-рано триумфираха и в "Ел Класико" срещу Барселона след домакински успех с 2:1.

"Заслужавахме да продължим напред и се радвам за момчетата. Благодарение на това ще получим прилив на енергия в края на сезона. Но все още не сме спечелили нищо. Горд съм с всичко, което правим, но сега имаме нужда от почивка и да се насладим на резултата. През последната седмица изиграхме три много важни мача. Не беше лесно. В Реал има много добри футболисти, но това, което ме кара да се гордея най-много, е характерът на момчетата. Когато сме изправени до стената, те винаги демонстрират най-добрите си качества", коментира французинът.

Така "белите" продължават похода си към 14-ти триумф в най-престижния европейски клубен турнир, а на последното стъпало преди финала техен съперник ще бъде тимът на Челси.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест съпътства първото заседание на новия парламент
Протест съпътства първото заседание на новия парламент
Радослав Росенов дебютира днес от 16:00 часа на Световното по бокс в Полша
Радослав Росенов дебютира днес от 16:00 часа на Световното по бокс в Полша