НОВИНИ

Зоркото око на БНТ засече Серина Уилямс (ВИДЕО)

зоркото око бнт засече серина уилямс видео
bnt avatar logo
от БНТ
21:48, 06.06.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Голямата звезда в световния тенис Серина Уилямс много бързо напусна Париж, след като отпадна от Ролан Гарос. Американката беше засечена от зоркото око на специалния пратеник на БНТ в Париж Росен Станчев.

Двамата се засякоха на международно летище „Шарл дьо Гол“, но заради рестрикциите „пристигащи“ и „заминаващи“ нямат пряк достъп.

За сметка на това стъклената преграда не успя да попречи на Серина Уилямс да помаха на спортния журналист. Американката беше особено дружелюбна и на два пъти се спря, за да поздрави Росен Станчев.

Съвсем наблизо, но в друга зала за изчакване, бяха и националите на България, които пристигнаха в Париж тази вечер, където във вторник ще изиграят третата си контрола от краткото турне.

На 8 юни „трикольорите“ ще се изправят срещу Франция. Срещата ще се излъчва на живо от 22.00 часа по БНТ 1. Студиото започва 30 минути по-рано по БНТ 3. Спарингът ще можете да гледате и онлайн в спортната секция на bntnews.bg.

Серина Уилямс отпадна от Откритото първенство на Франция след загуба от казахстанката Елене Рибакина с 3-6, 5-7 в мач от осминафиналите на турнира. Уилямс преследваше рекордна 24-та титла от Големия шлем, но се прости с мечтата си, затова реши и бързо да напусне Париж.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Младежите на Германия триумфираха на Евро 2021
Младежите на Германия триумфираха на Евро 2021
Започват валежи и захлаждане
Започват валежи и захлаждане